ML Coaching
Aanbod

Wellbeing at work
= W@W

Een gezond lichaam, zonder te veel mentale en fysieke stress, presteert beter, is in evenwicht en optimaal gelukkig.
Toch zien we heel wat mensen die de klok rond werken, zonder pauzes. Gebogen over een computer snel een broodje eten, sloten koffie drinken… de hele dag zitten.. in de auto, aan je bureau, aan de vergadertafel, bij de klant... en s avonds, in de zetel.

Met het W@W-traject krijg je inzicht in jouw manier van werken (WoW) en leer je hoe je efficiënter kan zijn door slimmer te werken en meer energie hebt op het einde van de dag. Je krijgt concrete, makkelijk toepasbare en werkbare tips om nieuwe gewoontes aan te maken die je meer energie geven en minder je lichaam belasten. Minder stress, minder nek- en rugklachten,

Meer energie, fysiek en mentaal. Meer focus waardoor je efficiënter bent, je energie optimaal benut en er zelfs nog over hebt op het eind van je dag.

Betere communicatie met collega's en klanten, resulteren in hoog kwalitatieve projecten en langdurige vertrouwensrelaties.

Het startpakket omvat 4 dagen waar we een antwoord bieden op “body, mind and soul”. Voorbeeld programma’s vind je hier (link “read more”)

Ons team van coaches verzorgen de training en worden bijgestaan door Matthias voor de “lazy healthy lunch” en door Moes, onze bewegingsexpert die aan de hand van leuke speelse opdrachten, jullie laat kennismaken met de verschillende strategieën om intelligent en pijnvrij de bewegen.

Leadership
training

Een waaier aan leaderschaps trajecten, van beginnende leider tot ervaren manager die geconfronteerd wordt met permanente veranderingen. Themas zoals, zelf-leiderschap, coachend leiderschap en het vertalen van visie en strategie in een concreet werkbaar stappenplan, komen hier aan bod.

The power
of communication

Communicatie, lijkt zo evident en voordehandliggend en tegelijkertijd is het vaak de bron van ergernis en misverstanden. Communicatie, van het Latijn “communicare” betekent: gemeenschappelijk maken. Inzicht krijgen in je eigen communicatiestijl, de kracht van het verbale & non verbale, actief luisteren (ook horen wat niet gezegd wordt) en comfortabel feedback of moeilijke boodschappen overbrengen; zijn slechts enkele zaken die in deze categorie aangeboden worden.

Coaching

Voor zowel Executive business coaching, team coaching als loopbaan coaching, kan je hier terecht.
Coching helpt je om de situatie vanuit een ander perspectief te bekijken, om ook onder de waterlijn te gaan kijken. Om beter gebruik te maken van jouw talenten en om bewuster te worden van jouw competenties. Dankzij die perceptieverruiming, kom je tot nieuwe inzichten en kan je bewuster doelen bereiken.

 • Executive business coaching: gericht op professionals met sleutelfuncties binnen de organisaties. Een coach als vertrouwenspersoon kan helpen om zowel professionele als persoonlijke belangen, twijfels, visie onder de loep te nemen om zo de juiste, bewuste, keuzes te maken 
 • Teamcoaching: samenwerken kan soms voor spanning zorgen en de groepdynamiek negatief beïnvloeden. Beter inzicht in de onderlingen noden, belangen, angsten en talenten kan het team versterken en brengt betere resultaten.
 • Loopbaanbegeleiding:
  Ben je nog gelukkig in je huidige job of zoek je een nieuwe wending?
  Wat doe je echt graag?
  Waar droom je stiekem van?
  Dankzij de loopbaancheques van de VDAB (via The Coaching Square) betaal je zelf slechts €10/uur voor een persoonlijke begeleiding. Check via deze link of je in aanmerking komt om ervan gebruik te maken:
  www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Sales
Training

Vertrekkende vanuit jouw identitei en persoonlijke kracht, worden tools aangereikt om alle type verkoopsgesprekken tot een langdurig succes te brengen. Herken makkelijk de energie van je klant en creër sneller een vertrouwensrelatie. Hierdoor word je hun inspirerende adviseur die lange termijn relaties en succes garandeert.

 • Pitch jouw product/oplossing
 • Vergroot jouw netwerk door intelligent relatiebeheer (netwerking)
 • Breng meerwaarde aan je klanten en geef meer dan verwacht
 • Manage je sales team optimaal
 • Hoe efficient zijn in tijden van Corona – behoud het contact met elke klant

Mobirise page creator - See here