ML Coaching
Team

Mobirise

Caroline
Gervy

Sorry, de vertaling van Caroline is nog niet klaar.

Bienveillante,
À l'écoute,
Rigoureuse,
Engagée,
Spontanée

Caroline a obtenu un master en Psychologie du travail et des organisations. Elle a démarré sa carrière en tant que HR Business Partner au sein d’une grande banque Belge.

7 ans plus tard, elle a décidé de rejoindre une société de consultance spécialisée dans le développement d’outils psychométriques où elle a réalisé des Assessment Center, des Développement Center, du coaching et des formations. Ce qu’elle a fait pendant plus de 4 ans.

Depuis plus de 7 ans, Caroline travaille en tant que Talent Manager, responsable du recrutement, du développement individuel et d’équipe, de la gestion de la performance et des compétences, ainsi que la gestion de carrière au sein de société exerçant dans le domaine de l’énergie et des transports.

Caroline croit que chacun possède le potentiel de laisser s’exprimer son propre leadership tout en restant fidèle à son authenticité. C’est dans ce cadre que depuis plusieurs années, elle a développé son activité de coach professionnel. Elle s’est alors formée à l’analyse transactionnelle, au coaching de carrière et à une technique permettant de trouver son propre « Why ».

L’authenticité et la bienveillance sont les valeurs sur lesquelles Caroline s’appuie pour supporter la recherche de sens de ses clients.

Caroline@mlcoaching.be
0470 203 600 

Mobirise

Cécile Coonen

Creatief,
Enthousiast,
Energiek,
Empathisch,
stimulerend

Na een master in marketing en communicatie, start Cécile haar carrière in de reclamewereld waar ze voor grote bedrijven werkt zoals Procter & Gamble.
Na 2 jaar, beslist ze haar carrière te doen evolueren in de audio-visuele sector en wordt ze productie directrice. Ze is verantwoordelijk voor opnames van korte promotiefilms voor zowel televisie als voor de filmindustrie. In deze rol stuurt ze teams aan van 30 tot 120 man in zowel België als in het buitenland.

Tien jaar later, beslist Cécile haar intuïtie te volgen en haar carrière een heel andere wending te geven om zich te verdiepen in hetgeen haar echt boeit, zijnde de mensen!

Vandaag is ze coach, trainer en facilitator in verschillende domeinen van communicatie, leadership, intergenerationeel managment, public speaking en time management.

Communicatie-experte, opgeleid in coaching, transactionele analyse, NLP, Mindfulness, blijft Cécile gepassioneerd bijscholen in diverse domeinen van persoonlijke ontwikkeling en humaan kapitaal.

cecile@mlcoaching.be
0473 916 660 

Mobirise

Marie-Laure Smagghe

Authentiek,
gevat,
energiek,
intuïtief,
gulhartig

Na een rijke ervaring van 20 jaar sales, eerst als Key Accountmanager, later als Sales Manager en ten slotte als Head of Sales in grote structuren, koos Marie-Laure bewust om terug te grijpen naar wat haar echt drijft: mensen! Mensen én hun zoektocht naar het optimaal benutten van hun talenten.
Vertrekkend vanuit de oprechte interesse in de mens, begeleidt Marie-Laure graag op verschillende niveaus: als coach, trainer, mentor en consultant.

In 2014 werd ML Coaching geboren met als doel een waaier aan opleidingen, workshops en coaching trajecten aan te bieden. Vandaag, gedreven door de wens om anderen te laten groeien en te blijven voldoen aan de groeiende behoeften van haar klanten, besloot ML Coaching & Training Center haar team uit te breiden en zich te laten omringen door experten in diverse domeinen.

Vandaag runt Marie-Laure het ML Coaching & Training Center en is actief, zowel als coach, trainer en consultant. Marie-Laure is een ICF gecertifieerd coach en samen met haar team blijft ze voortdurend zoeken naar verbetering, vernieuwing, verdieping en meerwaarde. Het zelf actief bijwonen van seminaries, trainingen en bijscholing is dan ook een vast item op haar agenda.

Marie-Laure@mlcoaching.be
0475 312 612 

Mobirise

Matthias Lenaerts 

Actief,
behulpzaam,
wilskrachtig,
leergierig,
sociaal

Na het behalen van een Master in de toegepaste economische wetenschappen, was het tijd voor iets anders. Mijn interesse in voeding was, omwille van mijn sport, altijd al belangrijk geweest en werd nog veel meer aangewakkerd.

Op je voeding letten is immers één ding; om te snappen waar het echt om gaat, moet je een aantal boeken opentrekken en studeren. Nu is het zo dat voeding spijtig genoeg nog geen exacte wetenschap is en er veel discussie is in deze wereld. Om die reden doe ik veel aan zelfstudie en woon ik seminaries bij. Zo houd ik er een kritische houding op na waardoor ik niet blindelings de klassieke dieettheorie toepas, maar evenmin roekeloos de nieuwe trends volg.

Hoe meer inzicht ik krijg in de onderliggende fysiologie, hoe boeiender het wordt, en hoe beter we voeding kunnen inschakelen als medicijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam vereist een gezonde voeding. Voeding zorgt voor energie. Je gevoel, humeur, je volledige gezondheid wordt bepaald door wat je eet. Voeding staat vandaag volop in de spotlight, maar helaas is er nog onvoldoende bewustzijn over hoe eten de gezondheid kan verbeteren en klachten - die zelfs op het eerste zicht niets met vertering/ voeding te maken hebben - kan verminderen. Dit is de visie die ik wil overbrengen aan mijn patiënten/cliënten.

Ontdek meer op www.eatclean.be

Samen met Marie-Laure en Moes, brengen we in onze W@W-workshops, het totaal pakket waar body – mind & soul aandacht krijgen. Op een ludieke manier gezonder omgaan met voeding en bewuster genieten van eten. Contacteer me om jouw bedrijfslunch te organiseren.

matthias@mlcoaching.be
0495 183 900 

Mobirise

Mustapha (Moes) Chioua Lekhli

Gedreven,
creatief,
bezielend,
leergierig,
verantwoordelijk
 
Chioua Lekhli Mustapha beter gekend als Moes is de drijvende kracht achter The Art of Motion. In 1999 is hij afgestudeerd als bachelor lichamelijke opvoeding (optie fitness). Hij is een gediplomeerd personal trainer met ruim 20 jaar ervaring in het vak met een indrukwekkende lijst aan internationale opleidingen bij de besten in het vak zoals EXOS (US) en Thirst4Function (UK).

Functional training zou de basis moeten zijn voor een gezonde en fitte levensstijl. In de puurste vorm houdt dit simpelweg in dat er gekeken wordt naar welke functies iemand moet kunnen uitoefenen in het dagdagelijks leven of op sportspecifiek vlak om vervolgens de training af te stemmen om de bewegingskwaliteit te verbeteren. Dit houdt dus maatwerk in.

Door de mensen te informeren over de meerwaarde van functional training en ze de voordelen ervan zelf te laten ervaren kunnen ze een bewuste keuze maken om aan een gezonde en fitte levensstijl te werken. Education is key !

Met ons W@W concept ondersteunen we bedrijven om een optimale balans te creëren binnen hun teams door aan krachtige relaties te bouwen. Wanneer medewerkers zich goed in hun vel voelen en effectief samenwerken dan opereren ze als een team. Ze ondersteunen de visie van het bedrijf en hun gezamenlijke inspanningen zorgen ervoor dat het volgende niveau bereikt wordt. Samen maken ze het verschil !

moes@mlcoaching.be
0473 659 660 

www.taom.be 

Mobirise

Sabien
De Corte

Motiverend,
versterkend,
pragmatisch,
no-nonsense,
brede ervaring
 
Professionals, teams en organisaties doen op mij een beroep als gecertificeerde coach, trainer en HRconsultant. Ik zet maximaal in op de ontwikkeling van het aanwezige potentieel en versterk ieders competenties in het opnemen van zelfleiderschap. Ik focus daarbij op samenwerken, talent- en veranderingsmanagment. Professionals groeien daardoor in hun rol en ontwikkelen een klantgerichte ingesteldheid, of het nu om interne of externe klanten gaat. Door een groter professioneel bewustzijn komen teams tot duurzaam samenwerken wat ieders sterktes dragen bij tot het behalen van persoonlijke en gemeenschappelijke professionele doelstellingen.

Bij het trainen en coachen van medewerkers en teams pas ik toe wat ik leerde als gecertificeerde coach (PCC-ICF), als Insights Discovery licensed practitioner, bemiddelaar in handels-en burgerlijke zaken, Agile HR consultant en UQ Expert. Mijn bedrijfservaring als jurist, leidinggevende en HR manager is door de jaren heen aangevuld met een sectorbrede coachpraktijk.

Cliënten omschrijven mij als een doelgerichte, impactvolle en pragmatische coach /consultant met een talent voor het versterken en motiveren van professionals, leiders en teams. Als consultant/trainer waardeert men mijn interactieve stijl en co-creatieve aanpak, aangevuld met een rugzak vol organisatie-ervaring.

sabien@mlcoaching.be
0475 456 220 

Mobirise

Peter
Lissack

Inspirerend, 
Ondersteunend, 
Boxer (out-of-the), 
Verleuker, 
Wereldwij(d)s, 
 
Gepassioneerd door de mens in al zijn rijke facetten en meer bepaald in hun dagelijkse professionele leven.

Geïntrigeerd dat in vele gevallen de mens zich maar dient aan te passen aan structuren en niet andersom.

Gefascineerd door culturele aspecten en de kansen en uitdagingen die daarmee gepaard gaan.
Groot van gestalte en groot van hart. Wenst je daardoor ook “groter” te maken.

Polyglot, wereldburger en ruime, 30+ jarige ervaring in het beroepsleven.
Meer dan 10 jaar actieve ervaring als trainer en coach.

Insights Discovery Practitioner; certificatie van coach bij de Academie voor Innovatief Trainen.
Gegronde persoon die je vleugels aanreikt.


peter@mlcoaching.be 
0495 583 985 

Mobirise

Patricia
Queritet

dynamisch en enthousiasmerend, 
creatief en innovatief, 
sterk inlevingsvermogen en psychologisch inzicht, 
to the point, 
oplossingsgericht, 
inspirator, artistiek, humor
 
Een warm hart voor het welzijn van mensen

Patricia was jarenlang succesvol actief in de reis-, verzekerings-, kleding- en kunstbranche. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in haar persoonlijke leven, gooide deze warme ziel het roer helemaal om. Ze koos bewust voor een meer holistische aanpak en begon te werken vanuit het hart.

Vandaag combineert ze haar grondige kennis over persoonlijke en bedrijfsprocessen met invloeden uit de kunst, met systeemopstellingen, met professionele trainingen, met energetisch werk en met groepsdynamiek. Patricia is een initiator, een gedreven motivator en een geëngageerd facilitator. Ze heeft ondertussen een brede ervaring opgebouwd als coach . Zowel op individueel vlak als in de rol van teamcoach. Naast coachen is ze ook een boeiende “andere” trainer. Ze plaatst haar trainingen steeds in een ruimere context. Vb van trainingen : communicatie, stress management, assertiviteit, feedback, vergadertechnieken, presenteren met impact, leiderschap, master je mindset).

Gecertificeerd DISC trainer en coach.
Ontwikkelaar van het innovatieve team Game Mission Quest.

Als geen ander weet ze personen in hun kracht te zetten. Op een heel natuurlijke en ongedwongen manier creëert ze een context waarin het individu vanuit vertrouwen naar zijn of haar rol in het geheel durft te kijken. Zo ontdekt elke deelnemer waar zijn ware passie en toegevoegde waarde liggen, voor zichzelf én voor het team, en kan hij een volgende stap nemen.

Patricia heeft ook een bijzonder gevoel voor humor


patricia@mlcoaching.be
0496 473 850 

Web page was made with Mobirise